SPOEDLIJN  06 1035 1427

info@verloskundigenpraktijkvechtdal.nl

Marijke Schuringa, verloskundige

 

Ik ben geboren op 15 maart 1985, gelukkig getrouwd met Arnout en samen zijn wij trotse ouders van Hugo (2014) en Carlijn (2016).

Ik vind het heel bijzonder zelf moeder te zijn. Het proces zelf mee gemaakt te hebben na jaren anderen te begeleiden in deze bijzondere periode van hun leven is een enorm voorrecht. Ik kijk heel goed terug op de begeleiding die ik gehad heb tijdens mijn zwangerschappen, bevallingen en de periode daarna. Dit is wat ik jullie ook toewens en waarvoor ik me zal inzetten.

Sinds 2009 ben ik verloskundige, ik heb eerst een jaar klinisch gewerkt waarna ik begonnen ben als eerstelijns verloskundige in Hardenberg. Met veel plezier werk ik dus vanaf 2010 in de regio Hardenberg. Sinds 2017 ben ik Verloskundigen Praktijk Vechtdal gestart, in Hardenberg. Een kleinschalige verloskundigen praktijk, waar de cliƫnt centraal staat.

Met veel passie en liefde oefen ik mijn vak uit. Het allermooist vind ik het begeleiden en bijstaan van twee mensen die ouders worden, dit proces is zo bijzonder en speciaal. Ook blijft mijn hart nog steeds een sprongentje maken als ik getuige ben van de geboorte van een kind. Nieuw leven, dat blijft voor mij het allermooiste wat er is. Ik zie het als een groot voorrecht dat ik hierbij betrokken mag zijn.

Nicole van der Sar-Bours, Verloskundige

 

Ik ben geboren en opgegroeid in de omgeving van Rotterdam. In 2012 ben ik voor de liefde en voor mijn werk naar Zwolle verhuisd. Inmiddels woon ik met mijn man, dochter Elin (2016) en zoon Nathan (2018) met veel plezier in Ommen.

Van jongs af aan leek het mij fantastisch om later als verloskundige te kunnen werken. Om dit doel te bereiken heb ik eerst mijn diploma tot verpleegkundige behaald, deze mocht ik in 2009 in ontvangst nemen. Vervolgens heb ik de opleiding tot vroedvrouw gevolgd in BelgiĆ« en deze in 2012 behaald.

Al snel ben ik voor verschillende praktijken gaan waarnemen en heb ik de afgelopen jaren veel werkervaring opgedaan. Ik werk al langere tijd in Dalfsen en Ommen, nu kom ik de komende periode Marijke ondersteunen.

Inmiddels heb ik het proces van zwangerschap, bevallen en moeder worden twee keer mogen ervaren. Het is intens, vermoeiend, spannend maar bovenal fantastisch om mee te mogen maken, iedere dag besef ik mij weer hoe dankbaar ik mag zijn.

Omdat deze fase in het leven zo intens is, besef ik mij hoe belangrijk de zorg voor-tijdens en na de zwangerschap is. Ik zou het daarom erg leuk vinden om deze periode voor jullie zo prettig mogelijk te laten verlopen en hoop jullie snel tegen te komen bij Verloskundigenpraktijk Vechtdal.

http://www.verloskundigenpraktijkvechtdal.nl/

De achterwacht is goed geregeld, en we hebben de mogelijkheid tot een avondspreekuur.

Samen doen we er alles aan om jullie zwangerschap zo prettig mogelijk te begeleiden.