SPOEDLIJN  06 1035 1427

info@verloskundigenpraktijkvechtdal.nl

Inschrijven

 

Leuk dat je je wilt inschrijven. Dit kun je op verschillende manieren doen, door onderstaand formulier in te vullen, of door te bellen met Verloskundigen Praktijk Vechtdal. Je krijgt dan altijd direct de verloskundige aan de telefoon.

 

Hoewel we geen wachtlijst heb is het raadzaam om je op tijd in te schrijven zodat we de eerste controle op een geschikt moment met jullie kunnen inplannen. Heb je voorkeur voor een bepaalde dag, laat dat dan even weten op het formulier, of bel persoonlijk voor het maken van een eerste controle afspraak.

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Privacy van uw gegevens

 

Verloskundigen Praktijk Vechtdal gebruikt cliëntengegevens alleen voor het doel waarvoor de gegevens zijn opgeslagen. Verloskundigen Praktijk Vechtdal deelt cliëntengegevens niet met derden, tenzij dit voor het opslagdoel nodig is. Verloskundigen Praktijk Vechtdal bewaart cliëntengegevens niet langer dan nodig is op basis van het opslagdoel van de gegevens. Verloskundigen Praktijk Vechtdal houdt met alle mogelijke middelen en maatregelen cliëntengegevens veilig voor inzage van onbevoegden. Verloskundigen Praktijk Vechtdal vraagt toestemming aan de cliënten voor het opslaan van persoonsgegevens, als er geen behandelcontract gesloten is. Verloskundigen Praktijk Vechtdal informeert cliënten over de rechten van de cliënt ten aanzien van zijn persoonsgegevens. Verloskundigen Praktijk Vechtdal informeert haar cliënten over het doel van de verwerking van persoonsgegevens. Verloskundigen Praktijk Vechtdal informeert cliënten indien Verloskundigen Praktijk Vechtdal bijzondere handelingen met de persoonsgegevens gaat verrichten.