SPOEDLIJN  06 1035 1427

info@verloskundigenpraktijkvechtdal.nl

Waar staat de praktijk voor (missie en visie)

 

De praktijk staat voor, goede verloskundige zorg waarbij jij en jouw gezin centraal staan. Jullie wensen worden gehoord en vertaald naar de best te leveren zorg. De praktijk staat voor kwalitatief goede zorg, steeds bezig met ontwikkelen door bijscholingen, deelname aan werkgroepen in de regio, goede samenwerking en brede samenwerking met 2e lijn en 1e lijns zorgverleners, lidmaatschap van de KNOV, kwaliteitsregister.

 

Daar waar er overgedragen moet worden gaat dit in overleg en met begeleiding voor jou en je partner. De praktijk wil een optimale zorgverlening samen met de 2e lijn bereiken, waarbij het centraal stellen van de cliënt voorop staat. De ‘korte lijnen’ en prettige samenwerking met andere zorgverleners, zoals de gynaecoloog en huisarts wil de praktijk handhaven. De kleinschaligheid en goede bereikbaarheid wil de praktijk uitdragen.

 

Er is een actief achterwacht systeem in de regio opgebouwd, dit betekend dat de praktijk ook bij twee bevallingen of spoed consulten goede verloskundigen zorg kan bieden. In eerste instantie wordt de 2e verloskundige uit de eigen praktijk ingeschakeld.

Ook kan een collega uit een buur praktijk ingeschakeld worden. Zij kan dan bij jullie langs komen en je controleren, bijstaan, zo lang als nodig is. Het is trouwens een zeldzaamheid, twee bevallingen op 1 en het zelfde moment! Vooral in een kleine verloskundigen praktijk.