SPOEDLIJN  06 1035 1427

info@verloskundigenpraktijkvechtdal.nl

Sfeer impressie praktijk

 

De praktijk huisvest zich aan de Röpcke-Zweerslaan 2 in Hardenberg. Dit is aan de achterkant van het ziekenhuis in het Viderus gebouw. Ben je in de buurt van de praktijk dan kun je het beste de bewegwijzering volgen. Als verloskundigen willen wij graag een sfeer creëren waarbij jullie je op je gemak voelen, we hebben er voor gekozen rustige kleuren te gebruiken, maar wel in warme tinten.

 

De wachtkamer is ingericht met comfortabele stoelen en bank. Een speelhoek voor de kinderen. Tijdschriften om heerlijk in te lezen en een geboorteboom vol met (geboorte)kaartjes. Ook staat er altijd vers water voor jullie klaar en hoor je een muziekje op de achtergrond. Zo hopen we het wachten zo aangenaam mogelijk te maken. In het mindervaliden toilet vind je een verschoningstafel en wc verkleiner.

 

De spreekkamer is huiselijk ingericht met comfortabele stoelen en een speelhoek voor de kinderen. Alle verloskundig materialen die wij gebruiken worden jaarlijks gecontroleerd en voldoen aan de landelijke adviezen. We vinden het belangrijk goede verloskundige zorg te verlenen en daar hoort goed materiaal bij, dat regelmatig gecontroleerd wordt.